zuidas amsterdam6

Barcol-Air | Hiensch Engineering

BARCOL-AIR

Barcol-Air is gestart in 1900 onder de naam Barber Colman Company, waarna in 1982 het bedrijf Barcol-Air BV officieel werd opgericht. Het bedrijf maakt deel uit van de HC Groep, de Nederlandse marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek.

Wereldwijd heeft Barcol-Air een goede naam opgebouwd als specialist in luchtverdeeltechniek. Het bedrijf beschikt over jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een optimaal thermisch binnenklimaat. Hierdoor wordt een werkomgeving gecreëerd waarin mensen met plezier werken en daardoor maximaal kunnen presteren. Barcol-Air levert hiertoe een uitgebreide serie van kwalitatief hoogwaardige luchtverdeelcomponenten en naregelsystemen, zowel in binnen- als buitenland. 

Naast het optimaliseren van bestaande producten worden ook nieuwe producten ontwikkeld in eigen beheer of in samenwerking met klanten voor specifieke projectoplossingen. De testfaciliteiten van Barcol-Air zoals de eigen geluid- en klimaatkamer en een Luka-testopstelling, spelen hierbij een belangrijke rol. Het CERA-systeem is een een voorbeeld van een succesvolle samenwerking met partner Hiensch Engineering BV. Bezoek de website van Barcol-Air voor meer informatie.

HIENSCH ENGINEERING

Opgericht in 1972 staat Hiensch Engineering B.V. voor een ruime ervaring en gedegen kennis van zaken. Als installatie-adviseur beschikt Hiensch Engineering naast een grote technische kennis ook over ruime ervaring en vooral ook technische diepgang. Met een hoogopgeleide en ervaren staf van adviseurs, projectleiders, engineers en modelleurs wordt dagelijks gewerkt aan een verscheidenheid aan projecten in utiliteit, retail, gezondheidszorg, woningbouw, logies en leisuresector.

Naast advisering inzake techniek kan Hiensch Engineering ontzorging bieden aangaande alle installatietechnische aspecten. Of het nu gaat om troubleshooting in bestaande installaties, advisering van nieuw of bestaand, second opinions , het monitoren van installatie onderhoud en energiebeheer, maar ook installatiemanagement, inkoop en realisatie. Bezoek de website van Hiensch Engineering voor meer informatie