Nautique Living

Nautique Living

Locatie:
Amsterdam
Partner:
Pleijsierbouw | Blok C
Partner:
Van Dalen | Blok G

Ook uw project laten slagen?

Wilt u ook een duurzame en klimaatvriendelijke installatie? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling!

Fraaie woontorens op NDSM-terrein

Project Nautique Living is het eerste project waar het nieuwe CERA-ventilatiesysteem is toegepast. Vanuit duurzaamheidsperspectief is gekozen om dit innovatieve systeem in blok C en G te integreren.

Het project is gelegen op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord en voorziet in een levendig appartementencomplex met een mix aan functies. Denk hierbij aan ruim 400 studentenwoningen, maar ook vrijesector-huurappartementen en commerciële ruimten. Het NDSM-terrein transformeert langzaam naar een fraai, industrieel gebied dat plek biedt aan wonen, werken en recreëren. De twee torens van 60 meter hoog - uitgevoerd in robuuste materialen - van project Nautique Living passen uitstekend op deze bijzondere plek.

De projectrealisatie vindt plaats in twee fases. Eerst worden 250 vrijesector-huurwoningen alsmede de studentenwoningen en de parkeergarage met daarop de gezamenlijke binnentuin gerealiseerd. Fase 2 behelst daarnaast nog eens 225 vrijesector-huurwoningen. Architect Oever Zaaijer tekende voor het fraaie ontwerp; de projectvoering van blok C lag in handen van Pleijsier Bouw, Van Dalen was verantwoordelijk voor blok G.

Meer projecten

Little C Coolhaven in Rotterdam | © Rob van Esch - architectuurfotograaf

Little C | Coolhaven

Rhapsody | Amsterdam

Rhapsody

Neem contact op!

Vragen? We helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Barcol-Air? Neem vrijblijvend contact met ons op!