Little C | Coolhaven

Little C | Coolhaven

Locatie:
Rotterdam
Partner:
Terberg
Categorie:
In uitvoering

Ook een project laten slagen?

Wilt u ook een duurzame en klimaatvriendelijke installatie? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling!

Brooklyn New York als inspiratiebron

Een dorp in de stad met Brooklyn NY als inspiratiebron: zo kan project Little C | Coolhaven worden genoemd. Barcol-Air gaat voor de fraaie lofts / appartementen van dit bijzondere project CERA-units leveren. Project Little Coolhaven in Rotterdam: een bijzonder project met een kleinschalig, geborgen karakter, dat wordt geïntegreerd in een grootse wereldstad - dit alles met Brooklyn New York als inspiratiebron.

Op loopafstand van alle belangrijke plekken in de stad Rotterdam is het project gesitueerd. De 15 gebouwen van Little Coolhaven zullen onderling worden verbonden door loopbruggen, trappen en pleintjes. Dit alles zorgt voor een stoere, robuuste uitstraling gecombineerd met het ultieme loftgevoel.

Naast de fraaie lofts en appartmenten biedt het project plaats aan een parkeergarage, verschillende kantoorruimten, horecagelegenheden en het Familiehuis Daniel den Hoed. Dit alles zal verrijzen aan het - nu nog lege - waterfront aan de Rotterdamse Coolhaven.

Levering start september 2019

Van de firma Terberg hebben we opdracht gekregen voor het leveren van 210 CERA-units voor de appartmenten. Ook voor de overige functies, zoals de kantoren en het familiehuis Daniel den Hoed is Barcol-Air in beeld.

De leveringen zullen starten vanaf september 2019. Het project zal in fases worden opgeleverd en zal naar verwachting eind 2020 gereed zijn. 

Bezoek de projectwebsite voor aanvullende informatie.

Bronvermelding foto's: © Rob van Esch en (© www.littlecoolhaven.nl)

Meer projecten

Nautique Living

Rhapsody | Amsterdam

Rhapsody

Neem contact op!

Vragen? We helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Barcol-Air? Neem vrijblijvend contact met ons op!