HC GROUP MEASURES ON THE CORONAVIRUS

coronavirus
01 May 2020

Because of the Corona virus, the HC Group has taken measures as of today to guarantee the continuity of its services. The measures applied will remain in force until April 6, 2020.

PERSBERICHT HC GROEP

Geachte relatie,

Gezien de laatste ontwikkelingen en de afgegeven richtlijnen van zowel het RIVM als de Nederlandse overheid met  betrekking tot het Coronavirus, ziet de HC Groep zich genoodzaakt om preventieve maatregelen te treffen om eventuele verspreiding van het virus onder zijn medewerkers te beperken cq. voorkomen. Vanaf heden zijn hierdoor verschillende, interne maatregelen van kracht om daarmee onze continuïteit te waarborgen en onze bereikbaarheid optimaal te houden, zijnde:

  • Het gebruik maken van thuiswerk-mogelijkheden door zoveel mogelijk van onze medewerkers; onze kantoren hebben hierdoor te maken met een beperkte bezetting.
  • Het verzetten van alle afspraken, zowel intern als extern; waar mogelijk wordt uitgeweken naar een digitaal alternatief (Skype, mail of telefoon).
  • Het opvolgen van de hygiëne-richtlijnen zoals uitgegeven door het RIVM door onze medewerkers; bij ziekte of lichte klachten dienen medewerkers thuis te blijven.
  • Het uitstellen van reisactiviteiten evenals het uitstellen van bezoeken aan evenementen of beurzen.


Omdat een groot deel van onze medewerkers op afstand werkt, zijn zij tijdens kantooruren het best bereikbaar via hun persoonlijke mailadres of via de volgende algemene contactgegevens:


Een beperkt aantal collega’s zal op onze kantoren aanwezig zijn om de voortgang van de werkzaamheden te bewaken, zodat u zo weinig mogelijk zult merken van de getroffen maatregelen. We vertrouwen op uw begrip voor deze maatregelen en wensen u en uw naasten de komende periode veel sterkte en gezondheid toe.

Directie HC Groep B.V.

 

Fotocredits: https://www.freepik.com/free-photos-vectors/medical